Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харківській ОДА привітали державних службовців з професійним святом

У Харківській ОДА привітали державних службовців з професійним святом

Урочистий захід з нагоди Дня державної служби України відбувся 23 червня.

Працівникам Харківської обласної державної адміністрації вручили вітальні листи від голови Харківської ОДА Айни Тимчук.

Листи держслужбовцям передала керівник апарату обласної державної адміністрації Валентина Волік, яка привітала всіх присутніх з професійним святом.

«Віддано і чесно служити державі заради її процвітання для кожного з нас є і має бути обов’язком. Державна служба має бути правовою, чітко організованою, соціально орієнтованою та ефективною. Тож у цей святковий день я хочу побажати вам усім творчих успіхів, подолання нових вершин у роботі, наснаги і гарного настрою. Нехай ваші дії будуть мудрими, щоденна робота викликає повагу та довіру громадян. Нехай у ваші двері заходять добрі люди, гарні новини, щасливі події», - сказала Валентина Волік.

Як зазначила заступниця начальника відділу роботи із зверненнями громадян ОДА Олена Холод, державні службовці щиро вдячні за відзнаки та високу оцінку їхньої роботи.

«Щиро вдячна за високу відзнаку. Всім хочу побажати міцного здоров’я, щастя, професійної наснаги, терпіння та витримки у нашій праці, віри в себе і процвітання нашого краю», - привітала колег Олена Холод.