Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Черняк привітав медиків Харківщини напередодні професійного свята

Михайло Черняк привітав медиків Харківщини напередодні професійного свята

Урочистості до Дня медичного працівника відбулися 18 червня у Харківській обласній філармонії.

На початку зустрічі Михайло Черняк передав слова привітання медичним працівникам від голови Харківської обласної державної адміністрації Айни Тимчук.

Голова області подякувала медикам за самовідданість та врятовані життя. Вона відзначила їх високу відповідальність та самопожертву, що заслуговує на глибоке визнання та вдячність. Айна Тимчук побажала, щоб радість життя, яку медики дарують людям, поверталася їм сімейним теплом та добробутом.

Михайло Черняк від себе подякував усім медичним працівникам за внесок, який вони зробили задля стабілізації ситуації з COVID на Харківщині.

«Я сподіваюся, що надалі нам вдасться бути системнішими, фаховішими та професійнішими. Ми всім вдячні за ту роботу, яка виконується. Безумовно, є виклики, є сьогодні багато питань, які маємо опрацювати. Хочу побажати здоров’я кожному з вас, здоров’я кожному вашому пацієнту, і я щиро вдячний за вашу роботу», - зазначив заступник голови ОДА.

Святковий вечір продовжився виступом Академічного симфонічного оркестру Харківської обласної філармонії під керівництвом головного диригента Юрія Янка.