Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Айна Тимчук вручила державні нагороди видатним жителям Харківщини

Айна Тимчук вручила державні нагороди видатним жителям Харківщини

16 червня відзнаки отримали найкращі діячі науки, культури та соціальної сфери регіону.

Голова Харківської обласної державної адміністрації Айна Тимчук привітала нагороджених та побажала їм подальших успіхів та досягнень.

«Ви - гордість Харківщини, і ці нагороди заслужені! Вітаю! Зичу міцного здоров’я та щастя вам й вашим родинам», - звернулася до присутніх Айна Тимчук.  

Так, указом Президента України за значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток Української держави, вагомі трудові досягнення, багаторічну сумлінну працю орденом княгині Ольги ІІІ ступеня нагороджено керівницю апарату Харківської ОДА Валентину Волік. 

«Дякую Президентові України Володимиру Зеленському та голові Харківської ОДА Айні Тимчук за нагороду. Хочу сказати, що в цих стінах я працюю вже 30 років, і вважаю, що це наша спільна нагорода – усього колективу», - сказала Валентина Волік.

За материнську самовідданість, зразкове виховання дітей, забезпечення умов для їх всебічного розвитку почесне звання «Мати-героїня» було надано 25 жінкам. 

Мати шістьох дітей з Харкова Ірина Сафронова подякувала за почесне звання від усієї своєї сім’ї та зазначила, що це є проявом підтримки з боку держави.

«Надане почесне звання «Мати-героїня» дозволяє багатодітній сім’ї бути впевненішій у завтрашньому дні та відчувати підтримку від держави», - сказала Ірина Сафронова.