Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У межах селища Безлюдівка відремонтують ділянку дороги

У межах селища Безлюдівка відремонтують ділянку дороги

Орієнтовна дата початку робіт – 23 червня.

Дорожники проведуть роботи з поточного дрібного ремонту асфальтобетонного покриття на ділянці шляху Р-78 «Харків - Зміїв - Балаклія - Гороховатка» протяжністю 1,2 км, яка збігається в межах селища Безлюдівка (км4+800 – км6+000) з вулицею Зміївська від початку забудови селища (з боку міста Харкова) до світлофорного об’єкта біля вулиці Кооперативна. Про це повідомили в Службі автомобільних доріг у Харківській області.

«Буде виконано фрезерування асфальтобетонного покриття, підсилення основи дорожнього полотна, влаштування вирівнювального шару покриття з модифікованої асфальтобетонної суміші, укріплення узбіч, нанесення горизонтальної дорожньої розмітки», - зазначили в САД.  

Дорожники планують виконати ремонт за 14 днів. Деякі види робіт проводитимуть у нічний час. Закриття руху у зв’язку з ремонтом не передбачається.

У Службі автомобільних доріг у Харківські області просять вибачення за тимчасові незручності, пов’язані з ремонтними роботами, також закликають усіх учасників дорожнього руху дотримуватися Правил дорожнього руху та швидкісного режиму, особливо в місцях проведення ремонтних робіт, та звертати особливу увагу на попереджувальні знаки.