Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Антон Деньгуб узяв участь у засіданні Громадської ради при Держекоінспекції України

Антон Деньгуб узяв участь у засіданні Громадської ради при Держекоінспекції України

Розширене засідання робочої групи відбулось 15 червня.

Окрім керівництва області та членів робочої групи, у заході взяли участь представники правоохоронних органів Харківської області, громадських та благодійних організацій, журналісти, представники підприємств Харківщини та інші.

Заступник голови Харківської облдержадміністрації Антон Деньгуб зазначив, що основною метою робочої групи є напрацювання механізмів взаємодії та конструктивної роботи між громадськістю та екоінспекцією.

«У громадськості є, як мінімум, три механізми взаємодії з екоінспекцією. Перший – це відпрацювання змін до законодавства та підзаконних актів. Другий – моніторинг діяльності екоінспекції. І третій – інститут громадських інспекторів», - розповів Антон Деньгуб.

Під час засідання розглянули питання взаємодії робочої групи з громадськістю, інститутами громадянського суспільства та ЗМІ, а саме - координацію взаємодії з Держекоінспекцією, спільний розгляд та контроль реагування на заяви/звернення/зауваження/скарги.

Також під час наради презентували Дорожню карту досягнення цілей робочої групи та заслухали доповіді лідерів інституту громадянського суспільства щодо досвіду сучасних екологічних ініціатив на території Харківської області.