Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харків’янки змагатимуться за медалі Світової серії з пляжної боротьби

Харків’янки змагатимуться за медалі Світової серії з пляжної боротьби

13 червня в Харкові відбувся Кубок України з пляжної боротьби, на якому збірна області завоювала 23 медалі та посіла перше загальнокомандне місце.

За інформацією Управління у справах молоді та спорту ОДА, участь у змаганнях, які пройшли на спортивних майданчиках Центрального парку культури та відпочинку імені Горького, взяли 112 спортсменів з 6 регіонів країни, а за їх підсумками харківські борці здобули 6 золотих, 8 срібних та 9 бронзових медалей.

Переможцями Кубку України стали: Сергій Шайдар, Альбіна Рілля, Анастасія Кравченко, Тетяна Омельченко, Юлія Кремезна та Дарина Коритіна.

У загальнокомандному заліку господарі змагань впевнено посіли перше місце. Друге було за борцями Одеської області, а третє - за командою Донецької області.

За підсумками Кубка був сформований склад збірної України, яка 16 та 17 липня у французькій Ніцці змагатиметься за медалі етапу Світової серії з пляжної боротьби. До складу збірної потрапили три харків’янки: Анастасія Кравченко, Юлія Кремезна і Дарина Коритіна.

Теги