Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Роман Семенуха з робочою поїздкою відвідав Валківську громаду

Роман Семенуха з робочою поїздкою відвідав Валківську громаду

11 червня заступник голови Харківської ОДА ознайомився з роботою освітніх закладів громади.

Зокрема, він відвідав Валківський ліцей імені Олександра Масельського, Ков’язький навчально-виховний комплекс та кабінет «Раннє втручання» Комунальної установи «Валківський інклюзивно-ресурсний центр».

Під час візиту Роман Семенуха відзначив, що процес оптимізації шкіл відбувається в межах реформи установ загальної середньої освіти та дає свої позитивні результати. Як приклад, він навів діяльність Валківського ліцею імені Олександра Масельського, який став першим в області опорним закладом. Він підкреслив, що цей навчальний заклад посідає вищі щаблі в усіх освітніх рейтингах області.

«Сьогодні я особисто переконався, що тут чудова матеріально-технічна база та прекрасний дружній колектив. Саме цей ліцей я навів як приклад на своїй традиційній зустрічі з освітянами, котрі я проводжу, відвідуючи територіальні громади Харківської області», - сказав Роман Семенуха.

Також заступник голови Харківської ОДА додав, що навчальні заклади, які першими зважилися на зміни, відчують позитивний результат набагато раніше - як це відбулося у Валківському ліцеї.