Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Харнам здійснив робочу поїздку до Лозівського району

Михайло Харнам здійснив робочу поїздку до Лозівського району

8 червня заступник голови Харківської ОДА відвідав низку будівельних об’єктів.

Зокрема, оглянув КП «Близнюківська центральна районна лікарня» та Лозівський міський Палац культури, де у межах Програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» проводять реконструкцію.

Роботи у медичному закладі тривають на двох поверхах. Уже проведено стяжку полів, облаштування стін та стелі. Розведено всі комунікації. У підвалі облаштовують приміщення для вентиляційного блоку та архіву.

Незабаром будівельники перейдуть до  косметичного ремонту, фасадних робіт, упорядкування території та влаштування під’їзних шляхів, а також ремонту поліклінічного відділення та харчоблоку.

Окрім цього, Михайло Харнам відвідав КЗ  «Біляївський ліцей».

У закладі проведено утеплення фасаду, створено ресурсну кімнату та медіатеку. Також у закладі облаштували актову залу та спортивний майданчик.

Цей заклад освіти є опорним. У ньому навчаються понад 200 дітей, з яких 5% - діти з особливими потребами. Для них у ліцеї теж створено умови інклюзії.

Разом з керівництвом закладу Михайло Харнам обговорив можливість проведення капітального ремонту спортивної зали в ліцеї.

Також під час робочої поїздки до Лозівського району заступник голови Харківської ОДА ознайомився з будівництвом амбулаторії загальної практики - сімейної медицини в селі Біляївка.