Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Роман Семенуха відвідав Харківське державне вище училище фізичної культури №1

Роман Семенуха відвідав Харківське державне вище училище фізичної культури №1

Разом з керівництвом закладу заступник голови обласної державної адміністрації обговорив першочергові завдання щодо покращення спортивної інфраструктури закладу.

У рейтингу спеціалізованих навчальних закладів спортивного профілю Харківське державне вище училище фізичної культури №1 дев’ять разів посідало перше місце. Починаючи з 1980 року, понад 100 вихованців закладу представляли Україну на Олімпійських іграх та завоювали 27 олімпійських нагород.

Наразі у закладі понад 450 осіб навчаються на 12 спортивних відділеннях: легкої атлетики, велоспорту, вільної боротьби, дзюдо, академічного веслування, тхеквондо ВТФ, волейболу, футболу, водного поло, плавання, плавання синхронного, стрільби з луку та додаткового контингенту (греко-римської боротьби – 5, спортивної гімнастики – 1, спортивної акробатики-1).

«Тут діти навчаються, живуть та тренуються. Приємно, що покращується матеріально-технічна база. За підтримки обласного департаменту освіти виділено кошти на обладнання для нового кабінету іноземної мови, а на найближчій сесії планується спрямувати гроші на закупівлю нових комп’ютерів у кабінети інформатики», - зазначив Роман Семенуха.

Також він додав, що минулого року за сприяння Харківської обласної державної адміністрації у закладі було облаштовано сучасний кабінет фізики №45, оснащений усім необхідним для організації та проведення освітнього процесу.