Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Команда Департаменту цифрової трансформації регіону взяла участь у фіналі Open Data Mastermind

Команда Департаменту цифрової трансформації регіону взяла участь у фіналі Open Data Mastermind

Це тримісячна менторська програма для державних службовців зі створення проєктів на основі відкритих даних, що мають антикорупційний і соціальний вплив.

У ході онлайн-фіналу 6 команд-учасниць презентували свої проєкти та інсайти щодо роботи з відкритими даними.

Команда Департаменту цифрової трансформації регіону Харківської обласної державної адміністрації на чолі з т.в.о. директора підрозділу Артемом Ткаченком презентувала проєкт OPEN DATA ЦНАП. Він спрямований на створення дашборду, який дозволить вирішити дві основні задачі:

1. Оптимізація процесу збору даних від громад.

2. Візуалізація ключових показників роботи ЦНАПів.

«Вирішення цих задач спростить та оптимізує роботу щодо збору та оброблення інформації про роботу ЦНАПів, кількість та якість надання адміністративних послуг в області», - впевнені у департаменті.

«Протягом трьох місяців наша команда удосконалювала знання у сфері відкритих даних. Тож за допомогою менторів ідея про створення OPEN DATA ЦНАП перетворилася на реальний проєкт, який буде реалізовано цього місяця», - розповідає Артем Ткаченко.

Програма Open Data Mastermind реалізується USAID/UK aid-проєктом «Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах/TAPAS» спільно з Міністерством цифрової трансформації України. Партнер проєкту – 1991 Open Data Incubator.