Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В Обласній дитячій лікарні №1 триває утеплення фасаду

В Обласній дитячій лікарні №1 триває утеплення фасаду

Роботи проводять у межах Програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

Утеплення будівель проведуть на загальній площі понад 8000 кв. м. Це два корпуси лікувального закладу – головний та грудний.

Представник підрядної компанії Владислав Кутовий розповідає, що фасадні роботи проводять згідно з графіком, і для робіт використовують сучасні матеріали – це дозволить підвищити енергоощадність.

«Фасад зроблений з австрійських hpl-панелей – це найсучасніший фасад, який зараз роблять в Європі. Він відповідатиме всім нормам енергоефективності. Також ми зробимо його яскравим, щоб радував дітей», - розповідає Владислав Кутовий. 

Роботи щодо фасаду мають закінчити восени, адже, за словами будівельників, уже майже завершено утеплення і розпочато облаштування панелей.

«Ми вже влаштували частину панелей, матеріал - австрійський, і постачання - напряму з Австрії. Тож працюємо у міру надходження», - розповів Владислав Кутовий.

У межах Програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» у лікувальному закладі не тільки проведуть утеплення 2-х корпусів, а й облаштують мембранну покрівлю - орієнтовно 2300 кв. метрів, виконають тепло- та гідроізоляцію фундаменту та облаштують вхідні групи з облицюванням плиткою.