Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Щорічною стипендією «Надія Слобожанщини» відзначили 30 учнів шкіл естетичного виховання області

Щорічною стипендією «Надія Слобожанщини» відзначили 30 учнів шкіл естетичного виховання області

Розпорядження № 324 від 21 травня 2021 року підписала голова Харківської обласної державної адміністрації Айна Тимчук.

1 червня, в День захисту дітей, заступник голови Харківської ОДА Антон Деньгуб вручив стипендії найкращим учням шкіл естетичного виховання Харківщини та привітав юних митців та їх наставників з відзнакою.

«Усі стипендіати гідно представляли та, упевнений, ще не раз представлять наш регіон на конкурсах, фестивалях, оглядах, виставках, що стали їх першою сходинкою до визнання. Переконаний, що більшість з вас оберуть творчість своєю професією, а якщо цього не станеться – естетика краси буде супроводжувати вас протягом усього життя», – зазначив Антон Деньгуб.

Під час урочистого заходу заступник голови Харківської обласної державної адміністрації вручив 30 відзнак найкращим учням шкіл естетичного виховання Харківської області. 

«Я хочу, щоб ви завжди пам’ятали: ви - гордість нашої великої харківської сім’ї», – сказав Антон Деньгуб.

Довідка. Стипендія «Надія Слобожанщини» започаткована розпорядженням голови обласної державної адміністрації в 2000 році. На стипендію можуть претендувати окремі учні та учнівські колективи шкіл естетичного виховання у віці від 7 до 17 років включно, які стали переможцями міжнародних, всеукраїнських, обласних конкурсів, фестивалів, виставок, оглядів, брали активну участь в обласних культурно-мистецьких заходах. Розмір стипендії складає 1000 грн.