Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Айна Тимчук взяла участь у виїзному засіданні Міжфракційного депутатського об’єднання «Слобожанщина»

Айна Тимчук взяла участь у виїзному засіданні Міжфракційного депутатського об’єднання «Слобожанщина»

Засідання відбулося 28 травня.

Участь у заході також взяли голова Харківської обласної ради Артур Товмасян, секретар Міжфракційного депутатського об’єднання «Слобожанщина» Дмитро Микиша, народні депутати України, представники структурних підрозділів Харківської ОДА, керівництво правоохоронних органів.

Учасники заходу обговорили низку питань, зокрема, пов’язаних з організацією освітнього процесу в навчальних закладах області, щодо діяльності правоохоронних органів тощо.

Однією з центральних тем наради стало напрацювання пропозицій щодо профілактики поширення наркоманії серед молоді регіону.

Айна Тимчук зазначила, що для вирішення проблеми розповсюдження наркотичних речовин необхідна консолідація дій правоохоронців та органів влади на всіх рівнях.

«Це проблема не регіонального і навіть не державного масштабу. Це дійсно глобальна проблема, і для її вирішення потрібно об’єднати зусилля усіх залучених структур – правоохоронних органів, обласної влади, органів державної влади, народних депутатів», - сказала голова Харківської ОДА.

Під час засідання про ситуацію в області, засоби боротьби, превентивні заходи та досягнення у сфері боротьби з розповсюдженням наркотичних речовин доповів начальник ГУ ПН у Харківській області Андрій Рубель.

Заступник начальника Управління у справах молоді та спорту Харківської ОДА Сергій Христоєв розповів про профілактичні заходи та заходи з популяризації здорового образу життя, які проводяться в Харківській області.

Директор Департаменту оборонної, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Харківської ОДА Олексій Максимов розповів про те, що в області діє комплексна регіональна програма забезпечення публічної безпеки і порядку та протидії злочинності, яка передбачає, у тому числі, заходи щодо боротьби з розповсюдженням наркотичних речовин.

Також учасники наради обговорили актуальні питання роботи центрів з реабілітації наркозалежних.