Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові обговорили розвиток будівельної галузі регіону

У Харкові обговорили розвиток будівельної галузі регіону

У Раді Асоціації «Регіональне будівництво», яка пройшла 27 травня в Університеті міського господарства ім. О.М. Бекетова, взяв участь заступник голови Харківської ОДА Михайло Харнам.

Він привітав учасників заходу від імені голови Харківської обласної державної адміністрації Айни Тимчук.

«Приємно, що з року в рік зростає кількість учасників асоціації. Що всі зустрічаються, обмінюються думками, досвідом, напрацюваннями та планами на перспективу. У нинішніх умовах -  це надважливо! Нині розвиток інфраструктури кожного регіону є однією з головних стратегій діяльності держави. Програма Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво» передбачає будівництво і масштабну реконструкцію доріг, шкіл, дитячих садів, центрів екстреної медичної допомоги, приймальних відділень лікарень і амбулаторій, спорткомплексів та стадіонів. Людей потрібно забезпечувати не тільки житлом, а й створювати комфортні умови для життєдіяльності», - наголосив Михайло Харнам.

Участь у раді взяли представники провідних будівельних компаній області. Вони обговорили питання діяльності Асоціації, проблеми, які постали перед будівельною галуззю, про святкування Дня будівельника в 2021 році.