Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Роман Циркунов переміг на чемпіонаті України

Роман Циркунов переміг на чемпіонаті України

Про це повідомляють в Управлінні у справах молоді та спорту ОДА.

У Рівному відбулися національні турніри з велоспорту МТБ - чемпіонат України в парних групових перегонах, стартовий етап чемпіонату України з велосипедного шорт-треку, а також треті етапи чемпіонату і Кубка України в олімпійському крос-кантрі, на яких збірна Харківської області завоювала 2 золоті, 3 срібні та 8 бронзових медалей.

Обидві перемоги були здобуті в змаганнях серед молодших юнаків 14-річним Романом Циркуновим. Він фінішував першим у крос-кантрі та парних групових перегонах разом з Олександром Пуздряком з Чернівців.

Призерами змагань стали:

- Артур Константинов: 2-е місце - у парних групових перегонах разом з харків’янином Іллею Рибіним, 2-е місце - в олімпійському крос-кантрі, 3-е місце - шорт-трек;

- Карина Гейда: 3-е місце - шорт-трек, 3-е місце - парні групові перегони разом з Мариною Алтуховою з Донецької області, 3-е місце - в олімпійському крос-кантрі;

- Тихон Романченко: 3-е місце - шорт-трек, 3-е місце - в олімпійському крос-кантрі;

- Тетяна Черкашина: 2-е місце - парні групові перегони разом з харків’янкою Алісою Васильєвою, 3-е місце - шорт-трек, 3-е місце - в олімпійському крос-кантрі.

Теги