Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині вперше відбулося засідання Конгресу Української асоціації футболу

На Харківщині вперше відбулося засідання Конгресу Української асоціації футболу

24 травня заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Роман Семенуха взяв участь у заході.

За словами голови Української асоціації футболу Андрія Павелка, це перше засідання Конгресу УАФ, яке проходить у Харкові.

«Уперше в історії черговий, XXIV конгрес Української асоціації футболу відбувся в Харкові. Зустрічі нашої дружної спільноти в різних куточках країни вже стали доброю традицією, яка ще більше об'єднує всі регіони України навколо улюбленої гри. Крім того, цей конгрес став першим живим зібранням членів асоціації після тривалої вимушеної перерви, викликаної пандемією Covid-19», - сказав Андрій Павелко.

Заступник голови Харківської обласної державної адміністрації зазначив, що Харків на декілька тижнів став столицею українського футболу, адже саме Харків обрано для підготовки збірної до фінальної частини чемпіонату Європи.

«Сьогодні вперше на Слобожанщині відбувся конгрес Української асоціації футболу. Слобожанщина - край, що сприяє спортивним успіхам, тож сподіваємось, що і надалі кращі спортсмени України обиратимуть для підготовки саме наше місто», - додав Роман Семенуха.

Під час заходу представники футбольної спільноти розглянули питання обрання керівного складу Української асоціації футболу та актуальні питання розвитку футболу, зокрема - на території Харківської області.