Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На футбольному матчі Україна – Бахрейн очікують до 20 тисяч уболівальників

На футбольному матчі Україна – Бахрейн очікують до 20 тисяч уболівальників

21 травня в ОДА відбулась робоча нарада з питань організаційних заходів безпеки до, під час та після проведення товариського матчу між збірними України та Бахрейну 23 травня на стадіоні «Металіст».

Зустріч пройшла під головуванням заступника голови Харківської ОДА Романа Семенухи.

Участь у нараді взяли представники профільних департаментів ОДА, правоохоронних органів, представники Української асоціації футболу.

«Ми маємо кілька питань, серед яких - організація матчу, а саме - перебування команд, арбітрів та тренерів на Харківщині. Важливими питаннями є заходи безпеки до, під час та після закінчення матчу в місті та на територіях, прилеглих до стадіону «Металіст». Готовність стадіону, служби з надзвичайних ситуацій та медичної служби. А також питання перекриття вулиць», - зазначив на початку зустрічі Роман Семенуха.

Представники Української асоціації футболу зазначили, що матч буде проходити у новому режимі, а саме - з дотриманням карантинних норм.

«Цього разу в нас два матчі: 23 травня та 7 червня. Щодо організації самого матчу, то ми змушені зменшити кількість глядачів у зв’язку із COVID-19. Ми змушені дотримуватися маскового режиму, температурного скринінгу, дистанції, будуть діяти паркувальні перепустки, адже цього разу на територію стадіону зможуть заїхати лише офіційні особи та команди», - розповів представник УАФ Андрій Таран.

Під час наради правоохоронні органи, служба з надзвичайних ситуацій, а також медична служба відзвітували щодо повної готовності забезпечувати безпеку та здоров’я всіх присутніх на матчі.