Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Підприємців запрошують до участі у круглому столі «Інновації: наука, бізнес, публічне управління»

Підприємців запрошують до участі у круглому столі «Інновації: наука, бізнес, публічне управління»

Захід організований Харківським регіональним фондом підтримки підприємництва за підтримки Департаменту економіки і міжнародних відносин облдержадміністрації.

На круглому столі буде презентовано запуск автоматичної системи оцінки бізнес-планів та інформаційної підтримки бізнесу на оновленому сайті Харківського регіонального фонду підтримки підприємництва, а також буде сформовано бачення розвитку процесів з підтримки підприємців.

Запрошують до участі в круглому столі підприємців, а також представників об’єднань підприємців, науковців, котрі ведуть дослідження в сфері підприємництва, а також представників публічного управління, які займаються розвитком малого та середнього бізнесу.

Місце проведення: Держпром, 3 під’їзд, 5 поверх, зала засідань Департаменту економіки і міжнародних відносин Харківської обласної державної адміністрації.

Початок - об 11:00 28 травня.

У разі виникнення запитань можна звернутись до фонду за тел.: 757-42-20.

Стрижневі доповіді:

1. Рух науки в бік бізнесу через створення стартапів: досвід харківських вчених. Команда стартапу в НТУ ХПІ.

2. Інкубація нових та наявних бізнесів: адаптація best practics до умов українського малого бізнесу. Результати досліджень в області малого бізнесу.

3. Підготовка кваліфікованих кадрів: адаптація програм вищої освіти під сучасні вимоги бізнесу та інших сфер. Команда освітнього комітету Харківського ІТ-кластеру.

4. Складнощі впровадження сучасних технологій бізнес-механізмів в сферу культури і мистецтва.

5. Можливості для підприємців. Харківський регіональний фонд підтримки підприємництва.