Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

«Бузок» запрошує на виставки живопису

«Бузок» запрошує на виставки живопису

Експозиції Поліни Бєлової «Імпульс настрою» та Віктора Лисенка «Образотворення» можна подивитись з 18 по 27 травня.

Поліна Бєлова  –  молода харківська художниця, яка використовує яскраві фарби та малює позитивні картини. Займатись живописом почала 4 роки тому. За цей час написала 25 картин. Свої роботи автор представила в різноманітних техніках: олія, акрил, смола, китайський декоративний живопис. Художниця  дуже багато подорожувала, відвідала 50 країн світу. Понад рік мешкала в Індії та Китаї, два роки жила на Філіппінах, тому в її роботах можна побачити чарівні краєвиди та екзотичні квіти, що навіюють спогади про ці країни.

«Усі картини виконані за принципами  фен-шуй. Авторка може надати рекомендації, які зони в кімнаті можливо активувати за їхньою допомогою, щоб вони не лише прикрашали помешкання, а й покращували життя», - анонсують організатори.

Арт-проєкт «Образотворення» розкриває  мистецькі дослідження  формування художнього образу. Експерименти Віктора Лисенка з пластикою художніх форм вилилися у свою чітку систему образотворення.

У виставкову експозицію входять обрані мальовничі композиції, які створювалися за останні 10 років – від композицій у жанрі «ню» до великих фігурних напівабстрактних образів.

Віктор Лисенко народився у 1981 році в Харкові. За фахом – архітектор.        Заснував у 2009 році Майстерню аналітичного мистецтва. З 2006  року  художник веде активну виставкову діяльність  в Україні, Європі.  Його картини та творчі методи відомі далеко за межами нашої країни.  Наразі художник  входить до складу Асоціації художників ARTE міста Братислави  (Словаччина).

Теги