Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові відбувся міжнародний турнір з боксу

У Харкові відбувся міжнародний турнір з боксу

Змагання проходять уже шостий рік та другий раз вони є міжнародними. Цього року на турнір з’їхались боксери з України, Вірменії та Узбекистану.

Загалом змагання серед юніорів на призи боксерського клубу Сергія Данильченка, які відбулись з 7 по 12 травня в манежі Харківської КДЮСШ «ХТЗ», зібрали понад ста спортсменів з трьох країн.

Уперше цей турнір пройшов у форматі командних змагань.

Як зазначив бронзовий призер Олімпіади - 2000 та чемпіон Європи Сергій Данильченко, такий формат був обраний, перш за все, для бойової практики спортсменів. Адже в звичайному турнірі, якщо програв - то вилетів, а в командному - продовжуєш змагатися. Таким чином турнір став якісним підґрунтям для підготовки харківських боксерів та збірної України до чемпіонату Європи, який у липні цього року відбудеться в Грузії.

За підсумками турніру збірна Харківської області посіла третє місце. Перемогу одержала команда «Україна-1», а друге місце посіла збірна Узбекистану.

Крім того, був визнаний найкращий боксер змагань. Їм став спортсмен збірної команди Харківської області Богдан Челдик.

Під час урочистої церемонії нагородження учасників змагань від імені голови Харківської облдержадміністрації Айни Тимчук привітав начальник Управління у справах молоді та спорту Костянтин Ананченко і вручив переможцям турніру золоті медалі та кубок.

Теги