Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

«Підтримка кандидатів на участь в Олімпійських іграх - наш обов’язок». Роман Семенуха

«Підтримка кандидатів на участь в Олімпійських іграх - наш обов’язок». Роман Семенуха

Заступник голови облдержадміністрації зустрівся з тренером важкоатлетки Каміли Конотоп Валерієм Нікуліним та директором Харківського професійного коледжу спортивного профілю Анатолієм Поповим.

Сотні тисяч переглядів зібрало відео про те, як у Москві звучить гімн України під час нагородження золотою медаллю чемпіонату Європи харківських важкоатлеток Каміли Конотоп та Ірини Дехи.

Під час зустрічі Романа Семенухи з тренерами говорили про те, як підтримати двох наших кандидаток на участь в Олімпійських іграх.

«Обласна адміністрація пишається спортсменами Харківщини і працює над тим, щоб вони отримали всі необхідні умови для ефективної підготовки до змагань, адже вони виборюють путівки на Олімпійські ігри, а це - наша спільна гордість»,-  зазначив заступник голови ОДА Роман Семенуха.

«Чемпіонат Європи став справжнім тріумфом для харківських спортсменок. Каміла Конотоп посіла 1 місце на чемпіонаті Європи серед чоловіків та жінок у ваговій категорії 55 кг з результатом 208 кг (ривок – 95 кг, поштовх - 113 кг) та встановила рекорд Європи серед юніорів. А Ірина Деха виграла першість Європи у ваговій категорії 76 кг з результатом 248 кг (ривок – 113 кг, поштовх - 135 кг)», - розповів про досягнення харків’янок тренер Валерій Нікулін.