Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ірина Попова перемогла на міжнародних змаганнях з велоспорту

Ірина Попова перемогла на міжнародних змаганнях з велоспорту

У Туреччині та Італії відбулися рейтингові перегони в олімпійському крос-кантрі, на яких харків’яни завоювали 2 золоті, 2 срібні та бронзову медалі.

У Туреччині на перегонах другої категорії «Best High Altitude MTB Cup» у змаганнях серед жінок впевнену перемогу здобула Ірина Попова. Найближчу суперницю - росіянку Віру Медведєву харків’янка випередила на фініші майже на дві хвилини та заробила 30 рейтингових очок.

Ірина Попова перемогла і в перегонах першої категорії, яка також відбулася в Туреччині. Росіянку Олександру Ушакову, яка посіла друге місце, учениця Заслуженого тренера України Романа Коробова випередила на 59 секунд. Ця перемога принесла Ірині 60 рейтингових очок.

У чоловічому крос-кантрі харків’янин Олександр Коняєв двічі фінішував другим. У перегонах другої категорії він поступився переможцю - росіянину Івану Філатову 30-ма секундами та отримав 20 залікових балів. У перегонах першої категорії лише на три секунди випередити Олександра зміг інший український спортсмен Дмитро Титаренко з Хмельницького. Ці перегони принесли підопічному Романа Коробова 40 рейтингових очок.

Ще один харківський спортсмен Єгор Волков в обох перегонах посів шосте місце в змаганнях серед юніорів.

В Італії відбулись перегони другої категорії з олімпійського крос-кантрі «MTB Ca'neva Trophy», на яких у змаганнях серед юніорок бронзову медаль завоювала харків'янка Марія Сухопалова. Учениця тренера Сергія Трофимова пропустила уперед двох італійок, програвши їм 3,5 та 1,5 хвилини. Третє місце принесло Марії 16 рейтингових очок. Про це повідомляють в Управлінні у справах молоді та спорту ОДА.

Теги