Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Капітальний ремонт Пісочинського шляхопроводу почнеться з 3 травня

Капітальний ремонт Пісочинського шляхопроводу почнеться з 3 травня

Анонсоване дорожниками закриття руху транспорту та пішоходів через Пісочинський міст з 27 квітня перенесли, щоб не створювати затори на дорогах під час свят.

Про це повідомили в Службі автомобільних доріг у Харківській області.

«Враховуючи побажання жителів області, у зв'язку зі святом Великодня, щоб зменшити затори в святкові дні, закриття руху транспорту та пішоходів через Пісочинський шляхопровід переноситься на 3 травня», - повідомили дорожники.

У зв’язку з капітальним ремонтом споруди буде заборонено рух транспортних засобів усіх категорій. Ремонт шляхопроводу збираються завершити у серпні цього року, а поки що для уникнення затримок у дорозі водіїв просять скористатися альтернативними маршрутами.

«Просимо водіїв звертати увагу на нові дорожні знаки та неухильно дотримуватися правил дорожнього руху на вищезгаданій ділянці автошляху М-18-1. Крім цього, на шляхопроводі поблизу селища Жихор, розташованому на дорозі М-18 «Харків-Сімферополь-Алушта-Ялта» км 11+180 діє обмеження руху транспортних засобів вагою понад 10 т», - інформують у Службі автомобільних доріг області.