Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Збірна області завоювала медалі на всеукраїнських змаганнях «Олімпійські надії»

Збірна області завоювала медалі на всеукраїнських змаганнях «Олімпійські надії»

Про це повідомляють в Управлінні у справах молоді та спорту ОДА.

У Львові відбулися відкриті Всеукраїнські змагання зі стрільби з лука серед кадетів та юніорів «Олімпійські надії», на яких збірна Харківської області завоювала 1 золоту, 5 срібних та 2 бронзові нагороди.

Золоту медаль харківські лучники здобули в командних змаганнях серед кадеток. Поліна Звєрєва, Софія Постельняк та Ірина Ярмак у фіналі перемогли суперниць з Львівської області.

Крім того, Поліна Звєрєва стала бронзовою призеркою в особистих змаганнях серед кадеток, а також разом з харків’янином Микитою Дюняшевим завоювала срібну медаль у змаганнях змішаних команд, поступившись у фіналі суперникам з Львівської області.

На рахунку Микити Дюняшева були ще дві срібні медалі. Він посів друге місце в особистих змаганнях серед кадетів, поступившись у фіналі Антону Федику з Чернівецької області, а також став срібним призером у командних змаганнях разом з Олександром Жуком та Іваном Шестаченком. У фіналі харківська команда поступилася львівським лучникам.

Ще три медалі харків’яни завоювали в змаганнях серед юніорів. Володимир Каменський став срібним призером в особистих змаганнях, поступившись «золотом» Івану-Павлу Мільковичу зі Львова, а також посів третє місце разом Іриною Третьяковою в змаганнях змішаних команд.

Команда Харківської області, до складу якої увійшли Ірина Третьякова, Олександра Аристова та Валерія Оніщук, посіла друге місце, поступившись у фіналі суперницям з Львівської області.

Теги