Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Айна Тимчук ознайомилась з роботою Харківського прикордонного загону

Айна Тимчук ознайомилась з роботою Харківського прикордонного загону

23 квітня голова Харківської обласної державної адміністрації відвідала пункти пропуску «Журавлівка» та «Гоптівка».

На прикордонних позиціях Айна Тимчук ознайомилась з системою охорони та оборони державного кордону, поспілкувалась з командуванням загону та особовим складом. Під час відвідування пункту пропуску «Гоптівка» голова Харківської ОДА відзначила якісну організацію системи контролю громадян на COVID-19 та ознайомилась з роботою Центру управління службою.

«Харківщина - прикордонна область. Сьогодні головне для нас – гарантування безпеки для жителів регіону та забезпечення громадського порядку. Дуже вдячна нашим прикордонникам за службу», - зазначила Айна Тимчук.

Голова Харківської ОДА відзначила важливість координації спільних зусиль органів виконавчої державної влади та командування Прикордонної служби України для забезпечення безумовного виконання завдань, які постають у питаннях охорони та оборони державного кордону в межах Харківської області.

Харківський прикордонний загін охороняє ділянку державного кордону з Російською Федерацією протяжністю 279,67 км, з них річкової – 7 км, у межах 7 контрольованих прикордонних районів. 

Як керівниця Ради оборони області та 22-ї зони територіальної оборони Айна Тимчук також провела нараду на базі Східного оперативно-територіального об'єднання Національної гвардії України. Темою наради стало забезпечення публічної безпеки та громадського порядку на території Харківської області впродовж квітня-травня 2021 року.

Під час заходу обговорили, зокрема, координацію спільних зусиль щодо забезпечення порядку та вжиття вичерпних заходів проти диверсійних та антитерористичних актів на об’єктах критичної інфраструктури, місцях перебування людей та взаємодії з правоохоронними органами.