Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На об'їзній дорозі влаштовано 4,8 км вирівнювального шару з асфальтобетону

На об'їзній дорозі влаштовано 4,8 км вирівнювального шару з асфальтобетону

Про це повідомили у Службі автомобільних доріг.

Зокрема, заасфальтовано 4,4 км дорожнього покриття на ділянці М-03 від см. Пісочин до екопарку, 0,4 км – на М-03-03 від Роганського житлового масиву до смт Безлюдівка.

Також відфрезеровано понад 20 км старого покриття, з них на дорозі М-03 від смт Пісочин до екопарку – 9 км, на ділянці М-03 від екопарку до Роганського житлового масиву – 7,5 км і на М-03-03 від Роганського житлового масиву до смт Безлюдівка – 5,6 км.

«У місцях проведення робіт рух автотранспорту організовано по одній половині проїзної частини у реверсному режимі», – зазначили в Службі автомобільних доріг.

Наразі підрядниками виконуються роботи з фрезерування, влаштування вирівнювального шару з дрібнозернистої асфальтобетонної суміші, роботи з додаткових перехідно-швидкісних смуг та розчищення узбіччя від чагарників.

Нагадаємо, де ведуться роботи:

Перша ділянка: траса М-03 «Київ - Харків - Довжанський», км 472+045 – км 493+400, від смт Пісочин до екопарку. Асфальтування та роботи з додаткових смуг руху. Підрядник: ТОВ «Автомагістраль-Південь».

Друга ділянка: М-03 «Київ - Харків - Довжанський», км 493+900 – км 516+200, від екопарку до Роганського житлового масиву. Фрезерування та розчищення узбіччя від чагарників. Підрядник: ТОВ «Автомагістраль-Південь».

Третя ділянка: M-03-03 «Під′їзд до аеропорту „Харків“», на ділянці км 0+000 – км 13+688, від Роганського житлового масиву до смт Безлюдівка. Асфальтування та фрезерування. Працює підрядна організація ТОВ «Славдорбуд».

Загалом у межах Програми Президента «Велике будівництво» на 58 кілометрах об’їзної дороги за маршрутом «Пісочин - П'ятихатки - Рогань - Безлюдівка» повністю оновлять покриття, встановлять нові автомобільні знаки, з'явиться нова розмітка і узбіччя. Вартість проєкту складає 1,8 млрд гривень, термін виконання – 2 роки.