Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

МОЗ запрошує громадськість долучитися до поширення перевіреної інформації про COVID-вакцинацію

МОЗ запрошує громадськість долучитися до поширення перевіреної інформації про COVID-вакцинацію

У межах комунікаційної кампанії були створені інформаційні матеріали - постери, брошури, інфографіка, фотобанк, відео- та аудіоролики про особливості COVID-вакцинації.

Також було розроблено сайт, де можна знайти достовірну інформацію про вакцинацію проти COVID-19 та відповіді на найпоширеніші запитання - vaccination.covid19.gov.ua.

МОЗ закликає громадян долучитися до поширення достовірної й коректної інформації про вакцинацію від COVID-19, зокрема, цих комунікаційних матеріалів.

«Для протидії пандемії дуже важливо боротися не тільки зі збудником хвороби, але й з дезінформацією про неї та використовувати лише перевірену інформацію з надійних джерел», - впевнені у міністерстві.

Якщо ви зацікавлені у партнерстві для розповсюдження таких матеріалів для широкого загалу чи окремих пріоритетних груп (медиків, військових, літніх людей, освітян, соціальних працівників), напишіть про це на email: vac.covid19@phc.org.ua.

Усі матеріали можна завантажити тут

До інформування українців про вакцинацію вже долучилися Google Inc., YouTube, Facebook, «Укрзалізниця», «Укрпошта», «Ощадбанк», аеропорт «Бориспіль», Червоний Хрест, громадська організація «Батьки за вакцинацію», благодійна організація «100% життя».

Комунікаційна кампанія вакцинації від COVID-19 здійснюється за підтримки UNICEF Ukraine, World Health Organization (WHO), Європейського Союзу, Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та Світового банку.