Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківські велогонщики виграли змагання в Туреччині

Харківські велогонщики виграли змагання в Туреччині

У Манавгаті відбулися два перегони з велоспорту маунтинбайк, переможцями яких стали Ірина Попова та Олександр Коняєв.

У перегонах третьої категорії «Side Antik MTB Cup» з крос-кантрі в змаганнях серед жінок першою фінішувала Ірина Попова. На фініші харків’янка майже на три хвилини випередила найближчих суперниць - росіянку Олену Гоголеву та киянку Марію Шерстюк, які посіли, відповідно, друге та третє місце.

У чоловічих змаганнях у цих перегонах переміг харків’янин Олександр Коняєв. Абдулкадіра Келлечі з Туреччини, якій посів друге місце, він випередив на 1 хвилину 12 секунд. Бронзовим призером став російський велогонщик.

Наступного дня вихованці Заслуженого тренера України Романа Коробова перемогли і в перегонах другої категорії «Manavgat MTB Marathon Race». Круговий марафон на 74км Ірина Попова подолала за 3:49:06 та на одну секунду випередила Ірину Шиманську з Волинської області. Третє місце посіла спортсменка з Туреччини.

Золоту медаль у марафоні здобув і Олександр Коняєв. Дистанцію в 86км він подолав за 03:28:02. Друге місце, відставши від переможця більш ніж на три хвилини, посів росіянин Максим Гоголев, а третє місце - спортсмен з Австрії. Про це повідомляють в Управлінні у справах молоді та спорту облдержадміністрації.

Теги