Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Розпочався монтаж колон нового корпусу онкологічного центру

Розпочався монтаж колон нового корпусу онкологічного центру

10 квітня з ходом робіт, які проводять у межах Програми Президента «Велике будівництво», ознайомилась голова Харківської ОДА Айна Тимчук.

Сьогодні на об’єкті розпочались роботи з монтажу першої колони нового лікувально-діагностичного корпусу онкологічного центру. До цього тривав процес підготовки.

«Наразі триває монтаж першої колони, від якої залежить уся конструкція нашого об'єкту. У конструкції в середньому 18 виробів. До цього проводили посилення, армування каркасу. Всі ці роботи велися і ведуться на цей час», - розповів заступник голови Харківської облдержадміністрації Михайло Харнам.

Наразі на будівництві роботи виконують три бригади.

Також тривають роботи з монтажу баштового крана, за допомогою якого будуть встановлювати змонтовані колони.

За інформацією директора Департаменту капітального будівництва Харківської обласної державної адміністрації Сергія Жукова, у 2021 році на об’єкті планують провести роботи першої та другої черги будівництва.

«Плануємо провести роботи з облаштування покрівлі, стінових огороджень, провести скління. Також планується монтаж газової котельні, щоб при додатковому виділенні коштів виконувати внутрішні оздоблювальні роботи та облаштування інженерних мереж», - зазначив Сергій Жуков.

На реалізацію проєкту в 2021 році передбачено 190,6 млн грн. Наразі це субвенція з державного бюджету, кошти Державного фонду регіонального розвитку та кошти обласного бюджету.