Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

«Бузок» запрошує на виставку вишитих картин

«Бузок» запрошує на виставку вишитих картин

Експозицію «Elegant stitch» можна переглянути з 9 по 18 квітня у малій залі інформаційно-виставкового центру.

«Запрошуємо вас поринути в світ дивовижної краси. Дизайни представлених робіт заслужили визнання і популярність у вишивальниць з різних кінців світу. Їх особливість - нестандартна техніка виконання і використання різноманітних оригінальних матеріалів (натуральні шовку, металізовані нитки, нитки ручного секційного фарбування), - розповідають у галереї. -  Разом зі звичними для всіх хрестиками, роботи прикрашають різноманітні спеціальні шви і стібки, додаткової чарівності надають кристали Сваровські, японський бісер, намистини, перлини. Всі роботи вишиті на льоні або на тканини рівномірного переплетення».

Водночас у великій залі «Бузку» експонуватиметься виставка робіт учнів Дарини Рижкової «У ритмі натхнення».

Дарина Сергіївна вчилась у Харківській академії дизайну. Її захоплювала робота художниці-постановниці на знімальному майданчику і викладачки декоративного ліплення, дизайнерки-декораторки найрізноманітніших приватних об'єктів і комплексів готельно-ресторанного бізнесу. За ці 15 років були написані сотні картин у напрямку імпресіонізму і реалізму,  створений свій власний оригінальний стиль живопису. Роботи художниці представлені в Україні і Сполучених Штатах Америки, у Мексиці і Канаді, у Росії і Білорусі, у Південній Кореї та Австралії, а також у більшості країн Центральної Європи.

У майстерні Дарини люди навчаються створювати нове й унікальне, пробуючи себе в різних тематиках, стилях і напрямках. Серед авторів картин є як досвідчені митці, так і ті, хто не так давно взяв пензлик у руки. Але у кожного з них є величезне бажання вчитися і освоювати нові горизонти.

Роботи учнів Дарини Рижкової експонуватимуться до 18 квітня.

Теги