Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

10 квітня відбудеться пробне ЗНО – 2021

10 квітня відбудеться пробне ЗНО – 2021

До пунктів тестування необхідно з'явитися до 10:50. Тестування розпочнеться близько 11:00.

Вхід учасників до пунктів тестування відбуватиметься за наявності паспорта (або іншого документа, що посвідчує особу) та запрошення-перепустки.

Запрошення-перепустки, в яких зазначено адреси пунктів пробного тестування, розміщено в особистих кабінетах учасників пробного ЗНО на сайті Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти.

Для входу до особистого кабінету необхідно увести логін та пароль, отримані від регіонального центру. Щоб роздрукувати запрошення-перепустку, потрібно скористатися опцією «Сформувати запрошення-перепустку» – документ сформується у форматі PDF і завантажиться автоматично.

На тестування з собою варто взяти 2-3 ручки з чорнилом насиченого чорного кольору, пляшку з питною водою без етикетки, засоби індивідуального захисту, які можна покласти на робочий стіл і за потреби скористатися.

«Усі учасники пробного ЗНО зобов’язані дотримуватися протиепідемічних заходів як до входу в пункти тестування, так і впродовж усього періоду оцінювання – учасники мають перебувати в масках, мати дезінфектори й користуватися ними, дотримуватися соціальної дистанції», - попереджають у Міністерстві освіти та науки України.

Водночас для учасників буде доступна можливість завантажити тестові зошити з будь-яких предметів з переліку та пройти тестування вдома. Учасники зможуть занести свої відповіді до цього сервісу 10-14 квітня, тобто відповідно до попереднього плану.

Результати пробного ЗНО (за шкалами 1-12 балів, 100-200 балів) буде розміщено в особистих кабінетах усіх учасників оцінювання до 30 квітня.

Відеокоментарі до завдань тестів будуть доступні 11 квітня.

Теги