Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На фінпідтримку обласних театральних установ планують спрямувати ще 23,5 млн гривень

На фінпідтримку обласних театральних установ планують спрямувати ще 23,5 млн гривень

Питання перерозподілу видатків та витрат з обласного бюджету Харківської області на 2021 рік розглянуть 9 квітня на профільних комісіях обласної ради.

Відповідно до ініціативи Департаменту культури та туризму Харківської ОДА до порядку денного засідань постійної комісії Харківської обласної ради з питань бюджету та постійної комісії з питань молодіжної політики, культури, спорту та туризму вноситься питання про перерозподіл видатків та витрат з обласного бюджету Харківської області на 2021 рік.

«Це рішення, якщо буде підтримано депутатами профільних комісій, забезпечить своєчасну виплату заробітної плати працівникам театрально-концертних установ обласного підпорядкування», – зазначають у Департаменті.

Перерозподіл коштів дозволить виділити необхідну суму на виплату заробітної плати працівникам 8 театрально-концертних установ Харківської області без проведення позачергової сесії Харківської обласної ради.

Також у Департаменті зазначають, що на чергову сесію Харківської обласної ради буде винесено питання щодо виділення додаткових коштів на фінансову підтримку театрально-концертних установ Харківської області.