Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківські гонщики почали сезон з перемоги

Харківські гонщики почали сезон з перемоги

Про це повідомили в Управлінні у справах молоді та спорту облдержадміністрації.

3 та 4 квітня в Полтаві відбувся перший етап чемпіонату України з автомобільного спорту – картингу, на якому харків’яни здобули золоту та срібну медалі.

У змаганнях брали участь гонщики з усіх регіонів країни. Харківщину традиційно представляли вже 8-ми разові чемпіони України зі спортивного клубу «Лідер».

У найшвидкісному міжнародному класі машин KZ-2 спортсмени команди «Лідер» поділили між собою перше та друге місце. Перемогу отримав Олександр Дерюга, який є дворазовим чемпіоном України, «срібло» здобув його одноклубник, чемпіон України Олексій Телюк.

Також до п’ятірки кращих в класі машин KZ-2 увійшли ще два харківських гонщика: Андрій Одиниця посів четверте місце, а Микита Фурніка фінішував п’ятим.

Окрім цього, на чемпіонаті України відбувся дебют наймолодшого пілота команди Іллі Гнатенко. Йому лише 5 років, але він вже керує швидкісною спортивною машиною, хлопець досить впевнено виступив на чемпіонаті в класі машин «Комер-мікро».

Зараз спортсмени «Лідер» готуються до другого етапу чемпіонату України, який відбудеться 24 та 25 квітня в Києві на спорткомплексі «Чайка».