Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Камілу Конотоп урочисто зустріли у Харкові

Камілу Конотоп урочисто зустріли у Харкові

7 квітня додому повернулися перші учасниці чемпіонату Європи з важкої атлетики.

Спортсменок зустріли начальник Управління у справах молоді та спорту Харківської облдержадміністрації Костянтин Ананченко та заступник начальника Управління Сергій Христоєв.

Від імені голови Харківської облдержадміністрації Айни Тимчук вони привітали Камілу Конотоп з перемогою на чемпіонаті Європи та побажали подальших успіхів, а також здійснення мети – потрапити на Олімпійські ігри та успішно на них виступити.

«Сподіваємось, що гімн України ще не раз пролунає на честь наших спортсменів на чемпіонаті Європи, змагання якого ще тривають до 11 квітня», - сказав Костянтин Ананченко.

До Харкова також повернулися Світлана Самуляк, яка в ваговій категорії до 55кг посіла 13-те місце, а також Марія Гангур, яка у вазі до 59кг потрапила до десятки сильніших, посівши восьме місце. Також за підсумками чемпіонату Марія Гангур виконала норматив Майстерки спорту України міжнародного класу.

Нагадаємо, Каміла Конотоп стала абсолютною чемпіонкою Європи в своїй ваговій категорії. Вона показала кращий за суперниць результат у ривку - 95кг, у поштовху - 113кг та за сумою двоборства - 208кг.

Теги