Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Керівництво ОДА обговорило з представниками облради питання популяризації спорту на Харківщині

Керівництво ОДА обговорило з представниками облради питання популяризації спорту на Харківщині

Робоча нарада за участі заступників голови Харківської облдержадміністрації Антона Деньгуба та Романа Семенухи відбулася 7 квітня.

У зустрічі взяли участь заступниця голови Харківської обласної ради Валерія Мураєва, очільник обласного відділення Національного олімпійського комітету Віктор Христоєв, а також представники профільних департаментів обласної адміністрації та постійної комісії облради з питань молодіжної політики, культури, спорту та туризму.

Учасники наради обговорили питання, які були порушені під час засідання підкомітету з питань спорту вищих досягнень та спортивної діяльності Комітету Верховної Ради України з питань молоді та спорту.

Зокрема, серед питань, які обговорили під час зустрічі, - створення організаційного комітету з підготовки до Олімпійських ігор 2021 року у Токіо. Також учасники наради обговорили можливість створення інформаційного ресурсу «Олімпійський дім» та проведення акцій на підтримку харківських спортсменів – учасників Олімпійських ігор «Олімпійський прапор – спорт об’єднує» та «Вболіваємо за наших», а також проведення естафети пам’яті «Харківщина спортивна».

Також під час зустрічі говорили про діяльність спортивних освітніх закладів регіону.

Антон Деньгуб та Роман Семенуха зазначили, що обласна адміністрація завжди готова підтримати спортсменів області у будь-яких питаннях. У тому числі тих, що стосуються моральної підтримки спортсменів, створення позитивного іміджу області на спортивній арені чи залучення меценатів.