Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юні харківські бадмінтоністи зібрали усе «золото» чемпіонату України

Юні харківські бадмінтоністи зібрали усе «золото» чемпіонату України

На рахунку харків’ян - п’ять з п’яти можливих золотих медалей юніорських змагань, які відбулись у Миколаєві.

Участь у чемпіонаті України взяли 80 бадмінтоністів до 17 років з восьми регіонів України. За підсумками чемпіонату збірна Харківської області завоювала 5 золотих, 5 срібних та 6 бронзових медалей.

Триразовим чемпіоном України став харків'янин Євген Столовий. Він посів перше місце в одиночній категорії, перемігши у фіналі свого земляка Олексія Титова. Також Євген разом з Єгором Леонтьєвим з Миколаєва завоював золоту медаль у парній категорії, де у фіналі здолали харків’янина Олексія Титова та миколаївського бадмінтоніста Івана Царегородцева. Крім того, в дуеті з харків’янкою Євгенією Кантемир у змішаній парній категорії Євген Столовий  у фіналі переміг іншу харківську пару - Олексія Титова та Софію Лаврову.

Софія Лаврова, крім «срібла» у змішаній парі, завоювала ще дві золоті медалі. Вона стала чемпіонкою в одиночній категорії, перемігши у фіналі Євгенію Кантемир, а також у парній жіночій разом з харків’янкою Анастасією Єрохіною, де у фіналі також відбулося «харківське дербі». Євгенію Кантемир і Аміну Лисенко вони здолали з рахунком 21:13, 14:21, 21:18.

Бронзові медалі вибороли: Анастасія Єрохіна та Дарина Кошечкіна - в одиночній жіночій категорії, Анастасія Алимова - Раія Альмалалха та Олександра Боцман - Дарина Кошечкіна – у парній жіночій, а також Максим Кравченко і Анастасія Єрохіна та Аміна Лисенко разом з Єгором Леонтьєвим з Миколаєва – у змішаній парній категорії. Про це повідомляють в Управлінні у справах молоді та спорту облдержадміністрації.

Теги