Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Про підтримку бізнесу в країні розповіла заступниця керівника Офісу Президента України

Про підтримку бізнесу в країні розповіла заступниця керівника Офісу Президента України

17 березня розпочався триденний форум «Україна 30. Малий і середній бізнес та держава».

«Ми вдосконалимо програму дешевого кредитування «5-7-9». Також ми домодифікуємо програму з часткового безробіття і сфокусуємо її, в першу чергу, на так звані червоні зони. І щодо тих КВЕДів, які найбільш постраждали від запровадження карантинних заходів. Ми продовжуємо підтримувати IT-розвиток. І очікуємо, що IT-сектор генеруватиме 10% ВВП», - сказала заступниця Керівника Офісу Президента України, голова Ради з питань сприяння розвитку малого підприємництва Юлія Свириденко під час виступу на форумі.

За її даними, завдяки програмі «Доступні кредити 5-7-9%» видано понад 10-ти тисяч кредитів на суму понад 25-ти мільярдів гривень.

«Дуже важливо - це програма, якою ми дійсно пишаємося, і над корегуванням якої ми працюємо задля того, щоб підприємці могли нею скористатись. Це програма «5-7-9». Цього року ми маємо можливості для розширення цієї програми, і звичайно, ми будемо фокусуватись, у першу чергу, на тих, хто має найменший доступ до кредитних ресурсів. Саме на мікробізнес і мікропідприємництво», - зазначила Юлія Свириденко.

Теги