Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Великобурлуцькій громаді розпочав роботу новий ЦНАП

У Великобурлуцькій громаді розпочав роботу новий ЦНАП

Він надаватиме понад 150 послуг більш ніж 15 тисячам жителів.

Центр надання адміністративних послуг створений за підтримки Програми ЄС «U-LEAD з Європою».

«Великобурлуцька селищна рада була учасником третього раунду програми за напрямом з покращення якості надання адміністративних послуг для населення. У межах цього раунду громаді були надані консультації та навчання, а також матеріальна допомога (розроблення зонування приміщення ЦНАПу, капітальний ремонт приміщення, придбання меблів та офісної техніки)», - розповідають у Департаменті цифрової трансформації регіону Харківської обласної державної адміністрації.

У модернізованій енергоефективній будівлі ЦНАПу облаштовано сім робочих місць, у тому числі місце для самообслуговування відвідувачів. Вартість ремонтних робіт – понад 900 тисяч гривень. Громада співфінансувала упорядкування прилеглої території та встановлення систем безпеки приміщення.

У центрі передбачені умови для осіб з інвалідністю, обладнано пандус та санітарна кімната, а для батьків з дітьми – сповивальний столик, місця для тимчасового розміщення дитячих колясок та дитячий куточок.

Новостворений ЦНАП надає понад 150 послуг більш ніж 15 тисячам жителів громади, серед яких:

- послуги з питань реєстрації нерухомості;

- послуги з реєстрації бізнесу;

- видача відомостей з державного земельного кадастру;

- державна реєстрація земельних ділянок;

- послуги місцевого значення;

- послуги Пенсійного фонду;

- послуги соціального характеру.

Довідка. ЦНАП Великобурлуцької районної державної адміністрації трансформовано у ЦНАП при Великобурлуцькій селищній раді відповідно до Закону України від 03.11.2020 № 943-ІХ та розпорядження голови Харківської обласної державної адміністрації від 08.10.2020 № 644 «Про затвердження плану заходів з підготовки до трансформації центрів надання адміністративних послуг районних державних адміністрацій Харківської області».

Теги