Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківські боксери завоювали бронзові нагороди на турнірі в Софії

Харківські боксери завоювали бронзові нагороди на турнірі в Софії

У столиці Болгарії відбувся Міжнародний турнір з боксу класу А «Странджа - 2021», призерами якого стали Максим Коц та Юлія Циплакова.

Турнір відбувся вже у 72-е та є найстарішим в Європі. Цього разу участь у ньому брали спортсмени з понад 30 країн світу, в тому числі чоловіча та жіноча національні збірні України. Харківщину в складі збірної України представляли шість спортсменів, два з яких стали призерами.

Максим Коц у ваговій категорії до 81кг переміг суперників з Чехії та Косово, але у півфіналі поступився срібному призеру чемпіонату світу Ділшодбеку Рузметову з Узбекистану, який у підсумку став переможцем «Странджи - 2021».

У змаганнях серед жінок Юлія Циплакова в ваговій категорії до 57кг перемогла суперниць з Бельгії та Туреччині, а у півфіналі поступилася чемпіонці світу та Європи Станімірі Петровій з Болгарії, яка стала чемпіонкою цього турніру.

Загалом збірна України завоювала на турнірі 1 золоту, 3 срібні та 2 бронзові нагороди, а також посіла третє місце в заліку серед чоловічих команд.

Теги