Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харківській області до органів місцевого самоврядування передано 10 ЦНАПів

У Харківській області до органів місцевого самоврядування передано 10 ЦНАПів

Про це повідомили в Департаменті цифрової трансформації регіону Харківської обласної державної адміністрації.

Раніше центри надання адміністративних послуг були структурним підрозділом районних державних адміністрацій. Процес передачі до органів місцевого самоврядування проходить відповідно до Закону України від 03.11.2020 № 943-ІХ та Розпорядження голови Харківської обласної державної адміністрації від 08.10.2020 № 644 «Про затвердження плану заходів з підготовки до трансформації центрів надання адміністративних послуг районних державних адміністрацій Харківської області».

Наразі на території Харківської області трансформовано 10 центрів надання адміністративних послуг у наступних громадах: Балаклійській, Борівській, Богодухівській, Вовчанській, Дворічанській, Дергачівській, Зачепилівській, Золочівській, Зміївській, Сахновщинській.

Зазначимо, що процес трансформації ЦНАПів РДА триватиме до кінця 2021 року та водночас відбуватиметься створення нових ЦНАПів у територіальних громадах, аби в кожному куточку області населення мало доступ до якісного надання адміністративних послуг у комфортних умовах.

Теги