Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Айна Тимчук зустрілася з представниками чорнобильських організацій області

Айна Тимчук зустрілася з представниками чорнобильських організацій області

Під час зустрічі, яка відбулась 12 лютого, обговорили організацію на обласному рівні заходів до 35-х роковин Чорнобильської катастрофи.

За інформацією голови Харківської обласної організації Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України» Анатолія Винника, до організаційного комітету, який був створений на рівні держави, увійшло два представники громадських рухів чорнобильців Харківщини.

«В області також необхідно створити оргкомітет і розробити план заходів спільно з профільними департаментами адміністрації», - зазначив Анатолій Винник. 

Айна Тимчук зауважила, що при Харківській обласній державній адміністрації буде створено організаційний комітет з підготовки заходів до 35-х роковин Чорнобильської катастрофи та робочу групу, яка оперативно вирішуватиме питання чорнобильців.

«Будемо працювати разом, щоб на належному рівні провести заходи щодо річниці, впродовж усього року, а не тільки у пам'ятний день», - зазначила голова Харківської обласної державної адміністрації.