Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківські фігуристи виграли чемпіонат України

Харківські фігуристи виграли чемпіонат України

Змагання відбулись з 2 по 4 лютого в Києві. Про це повідомляють в Управлінні у справах молоді та спорту Харківської ОДА.

У танцях на льоду перемогу святкував харківський дует Марія Пінчук та Микита Погорєлов. У ритмічному танці учні Галини Чурілової отримали від суддів 60.52 балів та значно випередили усіх суперників. Навіть показавши другий результат у довільній програмі, набраних у сумі за два танці 146.34 балів їм хватило, щоб стати чемпіонами.

Друге місце в танцях на льоду посіли одесити Ліка Бондар та Артем Коваль (144.04 балів), а третє - кияни Мирослава Ткаченко і Андрій Капран (127.58). У кроці від нагород зупинилися два харківських дуети: Єлизавета Крапівна та Данило Єфременко посіли четверте місце, а Анастасія Саммель та Олексій Щуров – п’яте.

В одиночному катанні серед юніорок харків’янка Таїсія Спесивцева з результатом 128.85 балів посіла третє місце. Другою була Марія Андрійчук з Білої Церкви (130.69), а чемпіонкою стала Катерина Кононенко з Києва (146.92). Харків’янки Софія Шашунькіна, Анастасія Фомченкова та Єлизавета Бабенко посіли, відповідно, п’яте, шосте та сьоме місце.

В одиночному катанні серед юніорів харків’янин Гліб Грінченко показав восьмий результат, а чемпіоном став киянин Кирило Лішенко.

Теги