Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Увага! Погіршення погодних умов

Увага! Погіршення погодних умов

За прогнозами синоптиків, 3 лютого ввечері й вночі на Харківщині - туман.

4 лютого в область зайде циклон, який принесе опади у вигляді дощу, місцями - з мокрим снігом. На дорогах - місцями ожеледиця, вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі 0°С... +5°С, вдень +3°С... +8°С.

5 лютого вночі - дощ, мокрий сніг, місцями - сніг. Удень - без істотних опадів. На дорогах - місцями ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с, місцями - пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі -1°С... -6°С, вдень від -4°С до +1°С.

«Працівники дорожніх підприємств постійно проводять моніторинг стану проїзду. За необхідністю будуть виконуватись роботи з оброблення протиожеледними матеріалами доріг державного значення на небезпечних ділянках (спуски та підйоми)», - інформують у Службі автомобільних доріг у Харківській області.

Також у САД нагадують, що у зв’язку з можливим переходом температури через 0°С на дорогах області місцями може бути ожеледиця, що значно збільшить довжину гальмівного шляху і зменшить керованість автомобілем. З особливою обережністю слід рухатися мостами та естакадами та відмовитись від ризикованих маневрувань.

Для отримання інформації про стан проїзду та оперативного реагування на надзвичайні ситуації водіїв просять телефонувати за номерами: (057) 336-83-44 та (057) 336-77-00 (цілодобово).