Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Увага! Погіршення погодних умов!

Увага! Погіршення погодних умов!

Вночі та вдень 1 лютого в області очікуються значні опади у вигляді снігу та мокрого снігу, можливо - з дощем. На дорогах - місцями ожеледиця.

Вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря: вночі від -5°С  до -1°С, вдень 0°С +5°С.

Дорожні служби звертаються до учасників дорожнього руху, особливо, водіїв вантажного транспорту з проханням без потреби не виїжджати на автошляхи в негоду до ліквідації її наслідків.

Водіям великогабаритного транспорту радять користуватися майданчиками для відстою, розташованими вздовж державних доріг. Для зручності всі вони відзначені на Google-мапі.

«За таких погодних умов, як коливання температурних показників з «плюса» на «мінус» і навпаки у поєднанні з опадами й високою вологістю повітря, є ймовірність виникнення слизькості на дорозі. Нагадуємо водіям про необхідність обов'язкового використання зимових шин», - наголошують у Службі автомобільних доріг у Харківській області.

Для отримання інформації про стан проїзду та оперативного реагування на надзвичайні ситуації телефонуйте за номером диспетчера (057) 336-83-44 та (057) 336-77-00. Дзвінки приймаються цілодобово. Крім того, можна залишити своє звернення на інтерактивній мапі Укравтодору.

Теги