Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Завтра в області – дощ та мокрий сніг, на дорогах - ожеледиця

Завтра в області – дощ та мокрий сніг, на дорогах - ожеледиця

За інформацією Служби автомобільних доріг у Харківській області, протягом доби на автошляхах регіону працювало 154 одиниці спецтехніки.

Для обробки доріг протиожеледними матеріалами було використано понад 2 тис. куб. м піщано-сольової суміші та 115 тонн технічної солі. 

За прогнозами синоптиків, 31 січня на Харківщині температура повітря вночі становитиме від -1°С  до +4°С, вдень +1°С +6°С. Вітер південно-західний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с.

1 лютого в області хмарно з проясненнями, часом помірні опади. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря: вночі від -5°С  до +1°С, вдень +2°С +5°С.

«За таких погодних умов, як коливання температурних показників з «плюса» на «мінус» і навпаки у поєднанні з опадами й високою вологістю повітря є ймовірність виникнення слизькості на дорозі. Нагадуємо водіям про необхідність обов'язкового використання зимових шин. У випадку різкого погіршення погодних умов, водії та перевізники можуть використати стоянки для транспортних засобів», - зазначають у Службі автомобільних доріг у Харківській області.

Для оперативного реагування на будь-які випадки ускладнення руху автошляхами державного значення при Службі автомобільних доріг створено графік чергування спеціальної техніки на автомобільних дорогах Харківщини, здійснюється постійний моніторинг стану дорожнього покриття.

Для отримання інформації про стан проїзду та оперативного реагування на надзвичайні ситуації телефонуйте за номером диспетчера (057) 336-83-44 та (057) 336-77-00. Дзвінки приймаються цілодобово. Крім того, можна залишити своє звернення на Інтерактивній мапі Укравтодору.

Теги