Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Дорожники готові залучити 341 одиницю техніки для розчищення доріг області під час негоди

Дорожники готові залучити 341 одиницю техніки для розчищення доріг області під час негоди

Про це повідомили у Службі автомобільних доріг у Харківській області.

За прогнозами синоптиків, з 29 січня по 1 лютого на території Харківщини спостерігатимуться опади у вигляді мокрого снігу та дощу.

«Експлуатаційне утримання автошляхів державного значення області за необхідності може забезпечити 341 одиниця дорожніх машин та механізмів підрядних організацій, - зазначають у відомстві. - Є достатній запас піщано-сольової суміші, паливно-мастильних матеріалів. Дорожній комплекс області повністю готовий зустріти негоду».

Для оперативного реагування на будь-які випадки ускладнення руху автошляхами державного значення при Службі автомобільних доріг створено графік чергування спеціальної техніки на автомобільних дорогах Харківщини, здійснюється постійний моніторинг стану дорожнього покриття, у тому числі за допомогою камер відеоспостереження, що встановлені над автошляхами.

Для отримання інформації про стан проїзду та оперативного реагування на надзвичайні ситуації телефонуйте за номером диспетчера (057) 336-83-44 та (057) 336-77-00. Дзвінки приймаються цілодобово.