Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Дороги області протягом доби розчищав 171 робітник та 128 одиниць техніки

Дороги області протягом доби розчищав 171 робітник та 128 одиниць техніки

Для оброблення доріг використано 519 куб. м піщано-сольової суміші та 35,4 т технічної солі.

Про це повідомили в Службі автомобільних доріг у Харківській області.

«Робота дорожників спрямована на очищення проїзної частини та оброблення її протиожеледною сумішшю. До роботи залучено 128 одиниць техніки та 171 працівника», - уточнили в САД у Харківській області. 

За таких погодних умов, як коливання температурних показників з «плюса» на «мінус» і навпаки у поєднанні з опадами й високою вологістю повітря, є ймовірність виникнення слизькості на дорозі. Водіям нагадують про необхідність обов'язкового використання зимових шин. У випадку різкого погіршення погодних умов, водії та перевізники можуть використати стоянки для транспортних засобів.

Для оперативного реагування на будь-які випадки ускладнення руху автошляхами державного значення при Службі автомобільних доріг створено графік чергування спеціальної техніки на автомобільних дорогах Харківщини, здійснюється постійний моніторинг стану дорожнього покриття, у тому числі за допомогою камер відеоспостереження, що встановлені над автошляхами.

Для отримання інформації про стан проїзду та оперативного реагування на надзвичайні ситуації телефонуйте за номером диспетчера (057) 336-83-44 та (057) 336-77-00. Дзвінки приймаються цілодобово.