Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

До пунктів обігріву, відкритих на Харківщині, поки що не зверталися за допомогою

До пунктів обігріву, відкритих на Харківщині, поки що не зверталися за допомогою

Станом на ранок 16 січня в області відкрито 200 стаціонарних пунктів обігріву: 4 - у місті Харкові та 196 - у населених пунктах районів.

По це повідомив начальник ГУ ДСНС у Харківській області Олександр Волобуєв під час засідання регіональної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

«У разі необхідності в області можуть відкрити 453 стаціонарні пункти обігріву. На цей час потреби відкривати всі пункти немає, до тих пунктів, які вже працюють, поки що громадяни не зверталися», - пояснив Олександр Волобуєв.

Він також зазначив, що за потреби рятувальники готові розгорнути в області мобільні пункти обігріву.

«Там будуть чергувати наші співробітники, які можуть надати і долікарняну допомогу, і нагодувати громадян, які опинилися у важкій ситуації. Мобільні пункти розгортають зазвичай на місцях заторів, аварій», - уточнив начальник ГУ ДСНС у Харківській області.

Під час засідання регіональної КТЕБ та НС було затверджено персональний склад регіонального оперативного штабу щодо функціонування систем життєзабезпечення області та реагування на можливі надзвичайні ситуації протягом зимового періоду 2021 року.

Перелік стаціонарних пунктів обігріву населення