Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Лучники з семи областей України змагаються у Харкові за Кубок Рубана

Лучники з семи областей України змагаються у Харкові за Кубок Рубана

15 січня в Харківській школі вищої спортивної майстерності стартували Всеукраїнські змагання зі стрільби з лука «Кубок олімпійського чемпіона Віктора Рубана».

Участь у них беруть 144 спортсмени з семи областей України, які розіграють медалі в стрільбі з класичного лука серед кадетів та дорослих, а також у стрільбі з блокового лука серед дорослих.

Під час урочистого відкриття зі стартом змагань учасників та організаторів привітав від імені голови Харківської облдержадміністрації Айни Тимчук її заступник Євгеній Грицьков.

«Нам дуже приємно, що Харків та Харківська область є центром багатьох всеукраїнських змагань. Ми, як організатори, будемо намагатися зробити все, щоб у наших гостей залишилися приємні спогади про Харківщину», - зазначив Євгеній Грицьков та побажав усім міцного здоров’я та високих результатів на цьому турнірі.

Сам олімпійський чемпіон, харків’янин Віктор Рубан цього року не зміг взяти участь у цих змаганнях, адже наразі знаходиться разом зі збірною України на тренувальних зборах у Туреччині. Турнір на його честь триватиме до 17 січня.