Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На державних та місцевих дорогах області працюють 320 одиниць спецтехніки

На державних та місцевих дорогах області працюють 320 одиниць спецтехніки

На цей час проїзд автошляхами Харківщини забезпечений у повному обсязі.

Про це повідомили під час брифінгу 13 січня начальник Служби автомобільних доріг у Харківській області Андрій Алексєєв та директор ДП «Дороги Харківщини» Ігор Турченко.

За інформацією Андрія Алексєєва, станом на 6 годину ранку опади у вигляді снігу спостерігалися на території всієї області. Станом на 9 годину товщина снігового покриву місцями становила до 15 см. На деяких відкритих ділянках  сніжні перемети - до пів метру.

«На дорогах державного значення працює 244 одиниці техніки, для обробки доріг використано 1700 куб. м піщано-сольової суміші та 300 куб. м технічної солі. Обмежень руху державними автошляхами не спостерігається і не передбачається», - розповів Андрій Алексєєв.

На дорогах місцевого значення працюють 77 одиниць техніки, для обробки використано 435 куб. м піщано-сольової суміші.

«Рух дорогами забезпечено, особлива увага приділена автобусним маршрутам. На базі Харківського облавтодору працює цілодобовий штаб з ліквідації наслідків негоди. Повідомити про проблемні ситуації на дорогах можна цілодобово за номером 336-77-00», - нагадав Ігор Турченко.

Також він зауважив, що на базі підрозділів облавтодору в усіх районах області функціонують 54 пункти обігріву, де у разі необхідності надаватимуть допомогу водіям, які потраплятимуть у затори через негоду.

Теги